Om at lege

Gif2
Man skal huske at lege. Altså prøve noget der bare er sjovt og ikke bare arbejde, at det så kan blive arbejde en dag gør ikke noget.
Jeg har fundet en ny leg, der får billeder til at ligne aviserne i historierne om Harry Potter. Det er som alt andet fotografi en blanding af teknik og omtanke, her kræves begge dele bare i rigelige mængder. Legen er så tilpas sjovt at jeg tror det en dag ender som et galleri med “levende” billeder. Nu skal teknikken finpudses og billederne skal have et navn. Egentlig er det bare en animeret Gif, et efterladenskab fra internetets barndom. At kalde billederne det vil få folk til, at tro at der er tale om små tegnede hoppende mænd. En amerikansk fotograf kalder billederne for cinemagraphs, det lyder vældig flot, men er også lidt for højttravende. Så hvad skal man kalde den slags billeder, nogen bud?